• Simutronics Corp.

Ce sunt Războaiele Alianței?


Războaiele Alianței este un eveniment recurent în care două alianțe concurează între ele. Jucătorii fiecărei Alianțe colectează medalii luptându-se în modul standard Luptă. Fiecare medalie este adăugată la scorul actual al Războiului Alianței. Jucătorii vor juca împotriva altor jucători aleatori și nu în mod specific din alianța opusă. Alianța câștigătoare primește o recompensă la sfârșitul fiecărui război, așa că adunați-vă forțele și pregătiți-vă pentru luptă!

Pentru a putea participa :

  • Trebuie să fiți membrul unei Alianțe

  • Alianța trebuie să aibă mai mult de un jucător

  • Trebuie să fiți într-o Alianță înainte de începerea războiului pentru a primi recompensă la sfârșit, în cazul în care Alianța ta câștigă. Trebuie să rămâneți în alianță până la încheierea războiului. Dacă părăsiți Alianța în timpul războiului, sau după ce un adversar a fost determinat, nu veți fi eligibil pentru recompensă. De asemenea, dacă vă alăturați unei alianțe în timpul războiului, medaliile dvs. nu vor fi luate în considerare pentru contribuția pentru războiul actual.

* Dacă, din orice motiv, doriți să vă schimbați Alianța, vă recomandăm să o faceți în Etapa 3 a războiului, pentru a evita cazurile în care nu veți fi eligibil pentru recompense*

Cum funcționează?

Alianțele se luptă între ele în zilele întâmplătoare. Nu există un program care să definească când veți fi în război. Totuși, toate alianțele vor avea un număr egal de războaie într-o anumită perioadă de timp. Fiți pregătit în fiecare moment, deoarece este timpul războiului. Nimeni nu e în siguranța!

Războiul are 3 etape:

Etapa 1 - Pregătirea

În această etapă, Alianței dvs. i se va repartiza un adversar demn. Fiecare jucător va putea vedea cine este adversarul și cât timp mai rămâne pentru pregătire. Etapa de pregătire durează 24 de ore.

Etapa 2 - Războiul

În această etapă, jucătorii Alianței trebuie să facă tot posibilul pentru a colecta cât mai multe medalii. Aceasta se face jucând împotriva jucătorilor la întâmplare în modul de Luptă standard. Nu există modificări în ceea ce privește confruntarea din timpul războiului. Toată lumea are 24 de ore. (?)

Etapa 3 - Recompensa

După etapa de Război de 24 de ore, Alianța care a strâns mai multe medalii câștigă. Jucătorii care au contribuit în etapa de Război vor primi o cutie Câștigătorul Războiului. Conținutul cutiei Câștigătorul Războiului se bazează pe nivelul dvs. actual. Jucătorii au la dispoziție 24 de ore pentru a-și revendica recompensa.

În caz de egalitate nici una din Alianțe nu va fi declarată câștigătoare și nu se vor acorda recompense.

Important: Alianțele se luptă între ele în zilele întâmplătoare. Nu există un program care să definească când veți fi în război.

Iarna poate că a trecut, dar războiul abia a început! Pregătiți-vă pentru că Alianța are nevoie de Tine!


144 views0 comments

Recent Posts

See All