• Simutronics Corp.

Точки от Сблъсък и Военни Медальони

Какво са Точки от Сблъсък и Военни Медальони?


Точките от Сблъсък и Военните Медальони ще са новата форма за определяне на победителя във всеки от тточки-от-сблъсък-и-военни-медальониурнирите Сблъсък на Нациите и Съюзни войни. Всеки медал, спечелен по време на битка, ще бъде умножен по коефициент в зависимост от ранга на играча. Промяната ще влезе в сила със старта на Сезон 18.


Защо правим това?


Напоследък значителен брой играчи умишлено населиха по-ниските тиери, въпреки че притежават колоди, с които биха могли да играят в доста по-висок ранг. Това става посредством съзнателно губене на игри с цел падане в класирането, за да може след това да се печелят лесни медали срещу играчи, които нямат никакъв шанс да се противопоставят. Вярваме, че с тази промяна играчите от различни рангове ще допринасят различно и усилията за изкачване в класирането ще бъдат възнаградени. Затова спечелените медали ще бъдат конвертирани или в Точки от Сблъсък, или във Военни Медальони, като количеството ще се определя от ранга на играчите.


Също така вярваме, че тази промяна ще има положителен ефект при подбора на противници и ще доведе до по-равностойни битки, в които играчи със сходни нива на картите ще могат да играят един срещу друг.


Къде ще бъдат имплементирани новите промени?


Новите промени ще засегнат само Сблъсъка на Нациите и Съюзните войни. Спечелените медали за Съюзни кутии и Кутиите на Победата няма да бъдат променени.


Как ще стане изчисляването?


Коефициентът, по който медалите на играчите от различни рангове ще бъдат пресметнати, е следният:
19 views0 comments

Recent Posts

See All