• Simutronics Corp.

Puncte de conflict și Plăcuțe de război

Ce sunt Punctele de conflict și Plăcuțele de război?

Punctele de conflict și Plăcuțele de război vor fi noile modalități după care se vor stabilii câștigătorii turneelor Conflictul Națiunilor și Războaiele alianței. Fiecaremedalie câștigată va fi multiplicată cu un coeficient ce depinde de rangul jucătorului. Modificarea se va aplica de la începutul Sezonului18.

De ce facem asta?

Am observat că mulți jucători au ramas intenționat în ranguri mai mici deși seturile lor făceau față rangurilor superioare. Aceștia au piedut intenționat lupte pentru a scădea în clasament iar mai apoi să poată câștiga medalii împotriva altor jucători cu seturi mult mai slabe. Credem că jucătorii de ranguri diferite vor avea contribuții diferite iar efortul de se clasa cât mai sus în clasament va fi recompensat corespunzător. Acestea sunt motivele pentru care medaliile câștigate vor fi transformate în Puncte de conflict și Plăcuțe de război în funcție de rangul fiecărui jucător.

Deasemeni, credem că această modificare va avea un efect pozitiv asupra meciurilor și lupte între jucători cu aceleași niveluri ale cărților.

Unde se vor implementa noile modificări?

Noile modificări vor fecta doar Conflictul Națiunilor și Războaiele Alianței. Nu va fi afectat modul în care sunt colectate medaliile pentru Cutia Alianței și Cutia Victoriei.

Cum se calculează?

Coeficienții se calculează după cum urmează :


85 views0 comments

Recent Posts

See All