• Simutronics Corp.

Expediții și avantajeCe sunt expedițiile și cum funcționează?


1. Expedițiile sunt o nouă funcție PvE, în care jucătorii pot câștiga noi resurse și pot găsi avantaje. Această funcție va fi disponibilă pentru jucătorii de peste 500 PV. Expedițiile pot fi găsite sub Evenimente într-o filă nouă numită „Expediții”. Jucătorii își pot trimite cărțile în expediții, pentru a câștiga noi resurse și a obține avantaje.


Cât de reușită va fi o expediție depinde de dominația armatei. Se calculează pe baza nivelului și rarității cărților pe care jucătorul alege să le folosească. Dominanța mai mare a armatei va avea ca rezultat recompense mai bune. Cu toate acestea, cu cât este mai mare dificultatea expediției, cu atât va fi mai greu să ajungi la un scor mare în dominația armatei.


2. Fiecare expediție deține anumite cărți, care sunt necesare pentru lansarea expediției.


Există 4 niveluri de dificultate care sunt deblocate la diferite valori PV. Primul nivel este deblocat împreună cu modulul - la 500 PV, al doilea - 1000 PV, al treilea - 1500 PV și al patrulea la 2500 PV. Dificultățile mai mari necesită mai mult timp pentru a fi finalizate..
3.La 100% Dominanța Armatei, jucătorii au o șansă de scădere bonus pentru beneficii. Cu cât este mai mare dificultatea expediției, cu atât recompensele sunt mai mari


Când o expediție este finalizată cu succes, jucătorii își pot revendica recompensele din ecranul de expediții.
4. Jucătorii își vor putea folosi în continuare cărțile în luptă, chiar dacă „le trimit” într-o expediție. Cu toate acestea, dacă o carte este folosită într-o expediție, aceasta nu poate fi folosită în alta în același timp.


Ce sunt avantajele și cum funcționează?


1. Avantajele pot fi găsite pe fiecare carte, la apăsarea butonului „Adăugați avantaje”, jucătorul este dus la ecranul Avantaje. Pentru a folosi avantajele, jucătorii trebuie să le echipeze într-un slot al cărții. Acestea afectează statisticile cărții adăugându-le un bonus.2. Avantajele au patru rarități, la fel ca și cărțile din joc - Obișnuită, Neobișnuită, Rară, Eroică. Fiecare raritate oferă un număr diferit de bonusuri indicatorilor: Obișnuit - un bonus pentru la indicator, Neobișnuit - 2 bonusuri la indicatori, Rare - 3 bonusuri, Eroic - 4 bonusuri. Bonusuri suplimentare pot fi deblocate la diferite niveluri ale Avantajului: Al doilea bonus - nivelul 5; Al treilea bonus - nivelul 10; Al patrulea și ultimul bonus - nivelul 20; Acești indicatori suplimentari pot apărea la diferite % de pornire din bonusuri: Al doilea indicator - între 1% și 5%; Al treilea indicator - între 1% și 10%; Al patrulea indicator - între 1% și 20%.

3. Avantajele pot fi îmbunătățite, folosind resursele de la expediții - muniție, hârtie, cărbune și metal. În funcție de raritatea avantajului, este nevoie de diferite tipuri de resurse pentru a-l actualiza la nivelul următor.


4. Avantajele de diferite rarități au un nivel maxim diferit. Avantajele mai rare pot fi îmbunătățite în continuare.


Slotul fiecărei cărți poate fi mărit pentru a plasa un avantaj de o raritate mai mare. Fiecare slot poate fi actualizat de 3 ori. Dacă jucătorul are avantaje, pe care nu le va folosi, le poate transforma în Fier vechi . (Resursa este folosită pentru mărirea slotului pentru avantaje.)

4. Dacă cartea nu are indicatorii pe care le are avantajul, nu va avea efect asupra cărții și a performanței sale în joc. Dacă indicatorul este incompatibil cu cartea, lângă indicator va apărea un semn mic.
5. Va exista o cutie gratuită cu resurse și avantaje în magazin în noua filă Avantaje, împreună cu alte cutii de resurse și avantaje.

Sperăm că acest nou modul va face luptele și mai interesante, va crea noi strategii și va face un gameplay și mai divers pentru jucători.


52 views0 comments

Recent Posts

See All