• Simutronics Corp.

Сезон 17 е тук!Нов сезон

Добре дошли в сезон 17! Както при всяко начало на нов сезон, текущите класации са заключени и започва ново класиране.


В този сезон ви представяме изцяло нов модул - Сблъсъкът на нациите! Играчите ще имат възможността да покажат пред цял свят колко велика е нацията им биейки се рамо до рамо с най-добрите играчи от своята държава. Събитието ще се проведе в два етапа - Квалификации и Турнир. По време на квалификациите играчите ще събират точки от победи и ще се изкачват в класацията на своята държава. След края на квалификациите играчите от топ 200 с най-много точки от победи от всяка държава ще станат част от Национален съюз. Във втория етап играчите ще трябва да се състезават срещу други държави, за да достигнат топ позиции в класацията. Продължителността на сезона ще бъде променена на 2 месеца, за да е адекватна на провеждането на събитието.


Въвеждаме промяна в битката. Унищожаването на главната база беше стратегия, която играчите използваха прекомерно в предишния сезон. През този сезон играчите няма да могат да я унищожават непосредствено. Вече ще трябва да унищожат поне един бункер, за да могат да атакуват базата.


Операциите на всички играчи отново ще бъдат отключени на ниво 1 с началото на новия сезон и ще може да бъдат надграждани до ниво 5! Това ще обогати динамиката на играта и ще предостави равенство при битките. Нещо повече - няма да правим нова ротация на операциите и ще останат в конфигурацията си от последния сезон.

Всички играчи от Престижен ранг (Страж III и нагоре) получават престижна кутия със съдържание базирано на най-високия Престижен ранг, достигнат в сезона, освен това точките от победа са нулирани до предварително зададени стойности (текущи подсигурени точки от победи).

Състезанието започва наново! Изкачете се до върха на класациите и отключете нови карти от Престижния ранг!

Текущи операции:


ОПЕРАЦИИ КАТЕГОРИЯ 1:


Броня

Героизъм

Батальон

Награда при повишаване на категория: 1 Гигантска кутия!ОПЕРАЦИИ КАТЕГОРИЯ 2:


Блицкриг

Подсилване на защитата

Въздушно-десантна дивизия

Награда при повишаване на категория: 6000 злато!


ОПЕРАЦИИ КАТЕГОРИЯ 3:


Изгаряне

Флот от бомбардировачи

Подкрепление

Награда при повишаване на категория: 1 кутия на ветерана!

КЛАНОВИ ОПЕРАЦИИ:


Събери войската

Вдъхновени тактики

Поле с бодлива тел

Награда при повишаване на категория: 350 диаманта!

ПРОМЕНИ ПО БАЛАНСА:


ТактикиПикиращ бомбардировач


 • Щети по превоза увеличени от 5000 на 6000

 • Тъй като много играчи използват танкове в своите колоди, желанието ни е да осигурим мощна тактика на противодействащите им сили, за да оцелеят в танковата инвазия.
 

Бомбардировка


 • Щети по превоза увеличени от 500 на 600

 • Бомбардировката е карта, която играчите може да ползват срещу превозни средства, затова леко я подсилихме за повече ефективност.
 

Единици


Медик


 • Увеличено здраве от 200 на 250

 • Увеличаваме здравето на Медика, за да е по-ефективен в предните редици на бойното поле.

 

Огнеметен танк


 • Увеличено здраве от 8600 на 9000

 • Огнеметните танкове са ефективни срещу сгради, но им липсваше устойчивост. Ще увеличим здравето им, за да осигурим по-равнопоставени битки между бронирани единици този сезон. 

Тежък танк


 • Намалени щети от 2100 на 1900

 • Намалени щети по сгради от 4200 на 3800

 • Тежкият танк се използва извънредно много заради способността си да разрушава всичко по пътя си. Поради това намаляваме щетите му по сгради, както и щетите му изобщо.


 

Командос


 • Намалени щети по превоза в зоната от 3200 на 3000

 • Командосът е с висока ефективност срещу танкове. Той засенчва останалите единици благодарение на своите бомби срещу превозни средства, затова намаляваме щетите, които той им нанася с тях.


 

Готови ли сте за новия сезон?61 views0 comments

Recent Posts

See All