• Simutronics Corp.

Sosește Sezonul 17!Resetarea Sezonului

Bine ați venit în Sezonul 17! Ca în cazul tuturor resetărilor sezonului, clasamentul actual a fost înghețat și v-a începe un nou clasament.


În acest sezon am adăugat o noutate – Confruntarea Națiunilor! Jucătorii au posibilitatea să arate întregii lumi cât de puternică este țara lor, luptând alături de compatrioții lor. Eventul are 2 faze: Calificări și Turneu. În timpul Calificărilor jucătorii trebuie să adune cât mai multe puncte de victorie și să urce în clasamentul țării respective. La sfârșitul calificărilor, primii 200 de jucători cu cele mai multe puncte de victorie vor deveni membrii ai Alianței țării respective. În a doua etapă, jucătorii trebuie să lupte cu alte țări pentru a ocupa cele mai înalte poziții în clasament. Pentru ca acest eveniment să poată avea loc, am modificat durata sezonului la 2 luni.


Introducem o modificare în lupte. Distrugerea bazei pricipale a fost o strategie suprasolicitată în sezonul precedent. În acest sezon jucătorii nu vor mai putea ataca baza principală decât după ce distrug unul din buncăre.


Pentru a face lucrurile și mai bune, toți jucătorii vor intra în noul sezon cu operațiunile deblocate la nivelul 1 și le vor putea îmbunătăți până la nivelul 5!


Acest lucru va promova un joc mai divers și lupte egale. În plus, nu se va face rotația operațiunilor și vor rămâne în aceeași configurație ca în sezonul trecut.


Toți jucătorii de Ranguri Prestigiu (Rang Gardian III în sus) au primit un Cutii Prestigiu bazat pe cel mai înalt nivel Prestigiu obținut în timpul sezonului și Punctele lor de victorie au fost resetate la valori predefinite (Puncte curente de victorie asigurate).


Competiția începe din nou! Ridicați-vă în topul clasamentelor și deblocați cărți inedite în rangurile Prestigiu!
Operațiuni curente:


Operațiuni de Grad 1:


Întărire Armură

Eroism

Batalion

Recompensă îmbunătățire completă: 1 cutie uriașă!Operațiuni de Grad 2:


Blitzkrieg

Consolidarea apărării

Divizie Aeriană

Recompensă îmbunătățire completă: 6000 Aur!


Operațiuni de Grad 3:


Incinerare

Flota de bombardiere

Întărire

Recompensă îmbunătățire completă: 1 cutie de veterani!

Operațiunile Alianței:


Adunare Trupe

Tactici Îmbunătățite

Câmp Ghimpat

Recompensă îmbunătățire completă: 350 nestemate!
Modificări:


TacticiBombardier în picaj


 • Daune mărite asupra Vehiculelor de la 5000 la 6000

 • Din moment ce mulți jucători folosesc tancuri în seturile lor vrem să-i ajutăm pe adversarii lor să supraviețuiască invaziei tancurilor.
 

Bombardare


 • Daune mărite asupra Vehiculelor de la 500 la 600

 • Bombardare este o carte care poate fi folosită împotriva vehiculelor, care acum beneficiază de un bonus.
 

Unități


Medic


 • Mărire Vindecare de la 200 la 250

 • Mărim sănătatea Medicului pentru a fi mai eficient în primele linii ale câmpului de luptă.

 

Tanc cu flăcări


 • Mărire puncte de Viață de la 8600 la 9000

 • Tancurile cu flăcări sunt eficiente împotriva clădirilor, dar le lipsea rezistență. Le vom mări sănătatea pentru a asigura mai multe lupte egale între unitățile blindate în acest sezon. 

Tanc Greu


 • Diminuarea daunelor de la 2100 la 1900

 • Diminuarea daunelor împotriva clădirilor de la 4200 la 3800

 • Tancul greu este folosit foarte mult datorită capacității sale de a distruge tot ce-i stă în cale. Prin urmare, reducem daunele aduse clădirilor, precum și daunele în general.


 

Comando


 • Diminuarea ariei daunelor împotriva vehiculelor de la 3200 la 3000

 • Comando sunt extrem de eficiente împotriva tancurilor. El supraveghează celelalte unități datorită bombelor sale asupara vehiculelor, așa că reducem daunele pe care le produc acestora.


 

Sunteți gata pentru noul sezon?76 views0 comments

Recent Posts

See All