• Simutronics Corp.

Започва Сезон 18


Рестарт на Сезона


Добре дошли в сезон 18! Както при всяко начало на нов сезон, текущите класации са заключени и започва ново класиране.Поздравления за победителите в първото издание на Сблъсък на Нациите!


В този сезон ще направим няколко промени в Сблъсъка на Нациите.

Първо, по време на квалификационната фаза ще трябва да събират Точки за Сблъсък, за да заслужат мястото си в Националния отбор. Точките за Сблъсък ще бъдат изчислявани на базата на медалите, спечелени във всяка битка и според ранга на играча. За повече информация четете тук.


Освен това намаляваме броя на играчите, които могат станат национали, на 30. Вярваме, че по този начин играчите ще са още по-мотивирани да спечелят място в Националния си отбор.


Другата промяна, която ще направим в турнира, е да увеличим времетраенето на Квалификационната фаза. По този начин играчите ще имат повече време, в което да се опитат да станат част от най-добрите в своята страна и да са достойни да защитават флага на родината си.


Друга важна промяна този сезон е въвеждането на дневен лимит на спечелените медали. Максималният брой медали, които играч ще може да спечели за 24 часа, ще бъде 75. Това се прави, за да сме сигурни, че играчите няма да могат да злоупотребяват по никакъв начин със събирането на голям брой медали. Освен това турнирите Съюзни войни и Сблъсък на Нациите ще изискват повече умения, за да бъдат спечелени.


Операциите на всички играчи отново ще бъдат отключени на ниво 1 с началото на новия сезон и ще може да бъдат надграждани до ниво 5! Това ще обогати динамиката на играта и ще предостави равенство при битките. Нещо повече - няма да правим нова ротация на операциите и ще останат в конфигурацията си от последния сезон.

Всички играчи от Престижен ранг (Страж III и нагоре) получават престижна кутия със съдържание базирано на най-високия Престижен ранг, достигнат в сезона, освен това точките от победа са нулирани до предварително зададени стойности (както е обозначено в екрана на ранга).

Относно баланса на картите този Сезон всички промени ще засегнат както нормалните, така и ветеранските версии.


Състезанието започва наново! Изкачете се до върха на класациите и отключете нови карти от Престижния ранг! ПРОМЕНИ ПО БАЛАНСА:

ТактикиАртилерийска атака


  • Намалени щети по сгради от 800 на 750

  • Артилерийската атака се оказва доста ефективен срещу сгради, засенчвайки по този начин други тактики от този вид. Затова намаляваме щетите му по сгради.


Ракетна батарея

  • Увеличени зонални щети от 100 на 120

  • Ракетната артилерия е добра опция за защита на бункери, но е по-малко ефективна срещу единици. Затова увеличаваме зоналните й щети, за да я направим по-примамлив избор.


Бронебойни муниции

  • Увеличен бонус на щетите от 40% на 45%

  • В миналия Сезон видяхме, че Бронебойните снаряди се използват рядко. Затова увеличаваме бонуса към щетите им.

Единици


ПТ Стрелец

  • Намалени щети по превоза от 1500 на 1300

  • ПТ Стрелеца се използва прекалено много поради способността му да унищожава танкове без много усилия и на ниска цена. Затова намаляваме щетите му по превозни средства.


Стрелец с пушка


  • Намалени щети в зоната от 600 на 550

  • Стрелците с пушки се използват прекалено много заради способността им да унищожават всякаква противникова пехота, застанала на пътя им. Този Сезон щетите им в зона се намаляват.


Ветеранските версии на всички променени карти също ще претърпят съответните изменения.


Готови ли сте за новия Сезон?


24 views0 comments

Recent Posts

See All