• Simutronics Corp.

Доаѓа Сезона 21Рестарт на сезоната


Добредојдовте во сезона 21! Како и со секој почеток на нова сезона, моменталните рангирања се заклучени и започнува ново рангирање.


Сите играчи од Престижен ранг (Гардист III и нагоре) се наградени со Престижна на основа на највисокиот Престижен ранг, достигнат во сезоната и нивните поени од победа се фиксирани со претходно зададени вредности (како што е означено во екранот на рангот).


Натпреварот почнува повторно!БАЛАНСИРАЧКИ ПРОМЕНИ:

Тепих-бомбардирање

· Намалени штети по згради од 1000 на 800;

· Намалени штети по возила од 1500 на 1200;

· Минатата сезона Тепих-бомбардирањето беше една од најсилните карти која се користеше за уништување на згради и превоз и со неа можеше лесно да се исчисти фронтот. За да ги направиме битките тактички побогати, ги намалуваме штетите по згради и превоз.


Бомбардирање

· Намалени штети по згради од 500 на 400;

· Намалени штети по возила од 600 на 550;

· Слично на Тепих-бомбардирањето, штетите на Бомбардирањето се премногу големи, кое води до нивното намалување во текот на следната сезона.
Ракетен удар

· Намалени штети по згради од 5000 на 4500;

· Намалени штети по возила од 5000 на 4500;

· Ракетниот удар доминираше на фронтот. Картата се покажа доста помоќна од предвиденото во последните неколку сезони. Со тоа што се има во предвид и каков страв породува кога се користи, ги намалуваме неговите штети по згради и возила.

Снајперист

· Зголемени штети од 2000 на 2400:

· Во последната Сезона забележавме дека Снајперистот не се користи често. Затоа ги зголемуваме неговите штети.
Минофрлач

· Зголемени штети од 500 на 600;

· Минофрлачот е ефективна единица против големи превозни средства и војници. Затоа во текот на минатата Сезона оваа единица се претставуваше слабо на фронтот и затоа решивме да ги зголемиме штетите кои ги нанесува за да им се спротистави на противниците.Пламенофрлач

· Зголемени штети во зона од 200 на 250;

· Го видовме Пламенофрлачот во битка и оценивме дека нешто му недостига. Затоа малку ги зголемуваме неговите штети во зона за да го претвориме во соодветен за избор војник.
Падобранци

· Зголемена цена од 2 на 3;

· Предноста која Падобранците им ја даваат на играчите во почетната фаза на битката е премногу голема поради нивната ниска цена и тие лесно можат да го сменат текот на битката. Затоа ја зголемуваме нивната цена.
Лесен тенк

· Зголемени штети во зона од 600 на 900;

· Зголемени штети по згради од 1200 на 1400;

· Лесниот тенк не беше популарен избор во минатата Сезона. За да го претвориме во повторно вреден избор, ги зголемуваме неговите штети во зона и по згради.Мини тенк

· Зголемени штети по згради од 70 на 110;

· Зголемени штето по возила од 50 на 90;

· Мини тенкот е една од единиците кои се користат поретко. Затоа ги зголемуваме неговите штети по згради и возила.Митралеско гнездо

· Зголемени штети од 180 на 200;

· Зголемени штети по згради и возила од 90 на 100;

· Митралеското гнездо не беше во центарот на вниманието. Затоа ги зголемуваме неговите основни штети, како и тие по згради и возила.
Пилбокс

· Зголемени штети од 60 на 80;

· Зголемени штети по згради и возила од 30 на 40;

· Пилбоксот немаше многу моменти во кои да изгрее на фронтот во текот на минатата сезона. Затоа ги зголемуваме неговите базови штети, како и тие по згради и возила.Ветеранските верзии на сите променети карти исто така ќе ги претрпат соодветните измени.

Спремни ли сте за новата сезона?


2 views0 comments

Recent Posts

See All