• Simutronics Corp.

Сезон 25 е тук!


Добре дошли отново, Генерали, време е да изпратим в историята Сезон 24 и да стартираме Сезон 25! С края на сезона играчите, които са се сражавали смело по бойните полета и са си осигурили място в Престижен Ранг 3 и нагоре, ще бъдат възнаградени с Престижни кутии. Класациите ще бъдат рестартирани и, разбира се, ви очакваме в новия сезон с още повече победи! Всички Операции също ще бъдат върнати на ниво 1, затова е време да проявите щедрост и да дарявате своя дял Операции на съюза си!


Послушахме коментарите ви и решихме да увеличим наградите при достигане на максималното ниво на лични и съюзни Операции! Не забравяйте да ги подобрите всичките!


А сега е време за най-важната част от рестарт на Сезона - промените по баланса!


Промени по балансаУкрепи

Укрепи е най-добрата карта що се отнася до контрол и завземане на позиции, както и за помощ с бронята. Поради липсата на популярност сред играчите, леко ще я подобрим.

 • Добавената броня се увеличава от 40% на 50%


Медик

За да държи войниците ви живи и да намали жертвите, присъствието на Медика в тестето ви е най-добрият избор. За да направим тази картичка по-привлекателна за играчите, увеличаваме лекуването в зона.

 • Лекуването в зона се увеличава от 250 на 300


Полуверижна машина

Какво по-добро от това да си точен, да пристигаш на мястото бързо и със стил? Както и да създадеш проблеми, когато пристигнеш? Полуверижната машина е най-добрата карта за тази роля. Но когато пристигне на местоназначението си, тя не оцелява много дълго. За да участва в купона малко по-дълго, увеличаваме здравето й.

 • Здравето се увеличава от 6000 на 6500Противопехотни мини

Да пазиш завзетите позиции, бункери и бази от противника не е лесна работа. За да ги подсигурим малко повече, увеличаваме щетите в зона на Противопехотните мини. Никой няма да посмее да мине през тях.

 • Щетите в зона се увеличават от 1300 на 1400


Гаубица

Харесва ли ви да играете срещу противника с далекобойни картички? Или искате просто да стоварите изненадващо такава картичка от време на време? Не се тревожете, погрижили сме се! Увеличаваме щетите на Артилерията, за да може да е ефективна срещу противниковите сгради.

 • Щетите срещу сгради се увеличават от 2400 на 2500
Последна защита

Да дадете сила на волята на военните си части, за да продължат боя, винаги е важно. Но що се отнася до Последна защита, тази картичка е твърде силна.

 • Максимално поетите щети се намаляват от 6500 на 6000

 • Времетраенето се намалява от 12,8 секунди на 10 секунди
Щурм

Бонус адреналин на войската по средата на битката е решение, което може да предреши изхода на боя. За да направим Щурма по-малко ефективен, намаляваме бонуса му към скоростта и времетраенето му.

 • Бонусът към скоростта се намалява от 40% на 30%

 • Времетраенето се намалява от 14 секунди на 10 секунди
Бял фосфор

Малко хаос сред противника никога не е излишен, нали? Белият фосфор може да е смъртоносен и да предизвика паника сред вражеската войска, което ви дава голямо предимство, За да го направим по-малко ефективен, леко ще го променим.

 • Щетите се намаляват от 90 на 80

 • Щетите по сгради се намаляват от 90 на 80

 • Щетите по превоз се намаляват от 90 на 80Ветеранската версия на всички картички, които са претърпели промени, ще бъде актуализирана.


Готови ли сте за нови победи, Генерали?


41 views0 comments

Recent Posts

See All