• Simutronics Corp.

Сезон 26 е тукДобре дошли отново, Генерали, време е да изпратим в историята Сезон 25 и да стартираме Сезон 26! С края на сезона играчите, които са се сражавали смело по бойните полета и са си осигурили място в Престижен Ранг 3 и нагоре, ще бъдат възнаградени с Престижни кутии. Класациите ще бъдат рестартирани и, разбира се, ви очакваме в новия сезон с още повече победи! Всички Операции също ще бъдат върнати на ниво 1, затова е време да проявите щедрост и да дарявате своя дял Операции на съюза си!

Този сезон ще ви представим чисто нова карта - Сержант Инструктор.

Сержант Инструкторът е добавен в Ранг 9 и всички играчи в този Ранг и нагоре имат шанса да го отключат и да го използват в битка.


А сега е време да пристъпим към най-важната част от рестарта на сезона - Промените по баланса и Сержант Инструктора!

Добавена е нова карта:

В Ранг 9 и нагоре:


Сержант Инструктор


  • Тактическа картичка

  • Добавена в Ранг 9

  • Рядка

  • Снабдяване: 3

  • Сержант, въоръжен с пистолет, със среден обхват на стрелба, който увеличава пораженията на приятелските войници около него.


Ролята на Сержант Инструктора е да вдъхновява пехотата около него. Всички войници около него ще са с увеличени поражения.
Ветеранска версия на картичката също ще е налична!

Промени по балансаСреден танк


Средният танк не беше сред предпочитаните танкове. Затова увеличаваме пораженията му по превоз и сгради:


Увеличени поражения по сгради от 2800 на 3000

Увеличени поражения по превоз от 2800 на 3000


Тежък танк


През изминалия сезон бойните полета бяха доминирани от други по-бързи и по-евтини танкове. За да направим тежкия танк ценен избор, увеличаваме пораженията му по сгради:


Увеличени поражения по сгради от 3800 на 4200Супер тежък танк


Супер тежкият танк не беше популярен избор през последния сезон. И въпреки голямото си 128 мм оръдие, пораженията от по-малкото му оръдие не бяха достатъчно адекватни. Затова ще ги увеличим.


Увеличени поражения по сгради от 1800 на 2200

Увеличени поражения по превоз от 1800 на 2200Пикиращ бомбардировач


Пикиращият бомбардировач е една от най-полезните тактики, която може да ви помогне да нанесете поражения на противниковия превоз от разстояние. Нейната популярност през изминалия сезон ни накара да намалим пораженията й по презов.


Намалени поражения по превоз от 6000 на 5500
Огнева точка


Огневата точка блестеше и беше много популярна през изминалия сезон. Тя осигуряваше голяма огнева мощ поради факта, че може мигновено да бъде поставена на бойното поле.

Този сезон ще променим малко нейната способност да оцелява.


Жизнените точки намалени от 7000 на 6500

Бял фосфор


Белият фосфор не се представяше на ниво през изминалия сезон. За да накараме играчите да избират отново картичката, ще променим пораженията й.


Увеличени поражения от 80 на 100

  • Освен това направихме леки промени по обхвата на някои картички, за да се представят по-добре на бойното поле

Снайпер, Стрелец с пушка, Минометчик, Командос, Герой от войнатаВетеранската версия на всички картички, които са претърпели промени, ще бъде актуализирана.


Готови ли сте за нови победи, Генерали?


55 views0 comments

Recent Posts

See All