• Simutronics Corp.

Сезон 27 започваДобре дошли отново, генерали! Краят на сезон 26 е пред нас и с него сме готови да посрещнем новия сезон 27! Всички играчи в Prestige Tier III и по-нагоре са получили своите заслужени награди. Класациите са нулирани и в новия сезон очакваме предстоящите ви победи! Всички операции също са върнати към ниво 1 и очакваме вашите щедри дарения!


С този нов сезон ви представяме чисто нова карта - Скачащи мини.

Скачащите мини са добавени към ниво 5 и всички играчи от това ниво и по-високо имат шанса да я отключат и да я използват в битка.

Ето информация за най-важната част от рестарта на сезона - чисто новите скачащи мини и промените в баланса!Нова картичка:

Добавена в ниво 5:


Скачащи мини:

  • Тактическа картичка

  • Добавена в ниво 5

  • Необичайна рядкост

  • Снабдяване 3

  • Разполага 12 мини на полето, които нанасят щети на пехота и танкове, като ги забавя.

Скачащите мини ще ви защитят и ще ви дадат малко повече време за реакция по време на битка.


Ветеран версия на картичката също е налична !Промени в баланса


Минометчик

Минометчикът не беше сред популярните избори през последния сезон. Преценихме, че картичката може да предложи повече на бойното поле, така че увеличаваме нейното здраве.

Увеличено здраве от 1500 на 2000

Ракетна батарея Ракетната батарея от доста време се плаши от светлината на прожекторите. За да й дадем по-добър шанс да блесне, увеличихме щетите по зоната. Щети по зоната увеличени от 150 на 300

Бомбардировка Бомбардировката не беше любима сред нашите играчи; подобно на Минометчик, картата не беше използвана много през последния сезон. За да й дадем лек тласък, увеличихме щетите по превоза. Щети по превоза увеличени от 550 на 600
Механик

Механикът се представяше слабо през този сезон. Като се има предвид колко лесно е да бъде убит, ние решихме, че е най-добре да дадем на механика лек тласък на неговото здраве. Увеличено здраве от 2000 на 2500

Командос

За да дадем на Командоса по-голям шанс да бъде избран, ние увеличихме щетите по превоза в зоната, което прави картата добър избор срещу вражески танкове. Щети по превоза в зоната увеличени от 3000 на 3200

Радист

Извикването на въздушни удари срещу враговете може да е много мощен ход, но не и ако радистът загине, преди да стигне до определеното място. За да сме сигурни, че той ще достигне местоположението си, ние подобрихме неговото здраве.

Здраве увеличено от 3000 на 3500
Супер тежък танк

Дори след настройките в последните сезони, усетихме, че супер тежкият танк всъщност не се представя както трябва. Решихме да увеличим щетите както по сгради, така и от превоз.

Щети по сгради увеличени от 2200 на 2400

Щети по превоза увеличени от 2200 на 2400


Ветеранската версия на всички картички, които са претърпели промени, ще бъде актуализирана.


Готови ли сте за нови победи, Генерали?


47 views0 comments

Recent Posts

See All