• Simutronics Corp.

ÎNCEPE SEZONUL 27Bine ați revenit, generali! Sfârșitul sezonului 26 este aproape și, odată cu el, suntem gata să întâlnim noul Sezon 27! Toți jucătorii de Nivelul III Prestigiu și mai sus au primit recompensele mult meritate. Clasamentele au fost resetate, iar cele noi așteaptă victoriile viitoare! Toate OPS au fost resetate la nivelul 1 și așteaptă donațiile tale generoase!


Odată cu acest nou sezon, introducem o carte nouă - Mine explozive.

Minele explozive au fost adăugate la nivelul 5 și toți jucătorii de la acest nivel și mai sus au șansa pentru a o debloca și să o folosească în luptă.


Și acum este timpul să trecem prin cea mai importantă parte a sezonului de resetare - noile Mine explozive și schimbări!Carte nouă:

Adăugată la nivelul 5:


Mine explozive:

  • Carte tactică

  • Adăugată la nivelul 5

  • Raritate neobișnuită

  • Cost 3

  • Plasează 12 mine pe teren, care provoacă daune infanteriei și tancurilor, dar le și încetinește.

Minele explozive sunt acolo pentru a te proteja și pentru ați oferi puțin mai mult timp de reacție în timpul luptei. .


Modificări


Mortier

Mortierul nu a fost printre alegerile populare în ultimul sezon. Ne-am gândit că cartea ar putea oferi mai mult pe câmpul de luptă, așa că îi creștem viața.

Viața a crescut de la 1500 la 2000

Baterie de rachete

Bateria de rachete s-a ferit de lumina reflectoarelor de ceva timp. Pentru a-i oferi o șansă mai bună de a străluci, îi creștem daunele zonei

. Daunele aduse zonei au crescut de la 150 la 300

Bombardare Bombardarea nu a fost favorită printre alegerile jucătorilor; precum Mortierul, cartea nu a fost folosită prea mult în ultimul sezon. Pentru a-i da un ușor impuls, îi creștem daunele împotriva vehiculelor. Daunele împotriva vehiculelor au crescut de la 550 la 600
Mecanic

Mecanicul a avut rezultate slabe în acest sezon. Având în vedere cât de ușor a fost de ucis, am decis că cel mai bine este să-i oferim mecanicului un mic impuls la viața lui. Viață crescută de la 2000 la 2500

Comando

Pentru a le oferi o șansă mai bună de a fi selectați, am mărit daunele aduse vehiculelor, făcând cartea o alegere bună împotriva tancurilor inamice. Daunele împotriva vehiculelor au crescut de la 3.000 la 3.200
Operator radio

Apelarea unor lovituri aeriene asupra inamicilor tăi ar putea fi o mișcare foarte puternică, însă nu va fi dacă operatorul tău radio moare înainte de a ajunge la locația desemnată. Pentru a ne asigura că trupa ajunge la locația sa, îi creștem viața.

Viața crescut de la 3000 la 3500
Super Tanc

Chiar și după modificările din ultimele sezoane, am simțit că SuperTancul nu funcționează corespunzător. Am decis să-i creștem atât daunele împotriva clădirilor, cât și împotriva vehiculelor.

Daunele aduse clădirilor au crescut de la 2.200 la 2.400

Daunele împotrva vehiculor au crescut de la 2200 la 2400


Versiunea veteran a tuturor cărților care au suferit modificări va fi actualizată.


Ești pregătit pentru noi victorii, generale?
2 views0 comments

Recent Posts

See All