• Simutronics Corp.

Сезон 33 е тук!Добре дошли отново, Генерали! Това видео отбелязва началото на 33-ия Сезон на Siege:World War II! Поздравления за всички играчи, достигнали Престижния Ранг Пазител III и нагоре! За усилията си през изминалия Сезон получихте награди! Класациите са нулирани и отново можете да се отдадете на битки!


Всички Операции са нулирани този Сезон и сме разменили местата на някои от тях, за да ги направим по-разнообразни и интересни като избор по време на игра. Дарявайте точки за Операции, за да ги подобрявате и дайте всичко от себе си на бойния фронт!


Този Сезон въвеждаме промени в Допълнителното време. Игрите, които завършват с равен резултат за 4-те минути, пак ще влизат в Допълнително време, но от този Сезон скоростта на възстановяване на Снабдяването ще е двойна по време на допълнителната 1 минута.

Представяме ви и нов орден, наречен Военна мощ. Този орден ще се дава на играчите в Топ 3 по допринесени точки за Конфликта на Нациите във всички държави.

Този Сезон ви носим и нов игрален режим - 2 срещу 2. Играчите ще могат да си правят отбори от по 2-ма и да играят заедно на динамично и предизвикателно бойно поле. Присъединявайте се към битки 2 срещу 2 и бързо адаптирайте стилове на игра със съотборниците си, създавайте нови стратегии и очаквайте още добавки към този нов игрален модел.
Промени по баланса
Артилерийска атака


Артилерийска атака бе встрани от прожекторите. И за да направим картичката още по-полезна в битка, увеличаваме щетите й по сгради, пораженията й, както и щетите й по превоз.


Увеличени щети по сгради от 1000 на 1200

Увеличени поражения от 700 на 1000

Увеличени щети по превоз от 1000 на 1200Огнеметен танк


Представянето на Огнеметния танк на бойното поле не беше много впечатляващо през изминалите няколко сезона и за да оправим това, увеличаваме 3 от показателите на картичката - изгарящи щети по сгради, изгарящи поражения и изгарящи щети по превоз.


Увеличени изгарящи щети по сгради от 800 на 1200

Увеличени изгарящи поражения от 240 на 300

Увеличени изгарящи щети по превоз от 120 на 200
Огнехвъргач


Подобно на Огнеметния танк, Огнехвъргачът не беше популярен избор на играчите. За да променим нещата поне малко през новия Сезон, увеличаваме щетите му по сгради, щетите му в зона и щетите му по превоз.


Увеличени щети по сгради от 450 на 500

Увеличени щети в зона от 250 на 300

Увеличени щети по превоз от 25 на 40


Радист


Радистът определено беше една от най-използваните картички по време на сезон 32, за да я направим по-балансирана на бойното поле, леко намаляваме Здравето и Здравето на джипа й.


Намалено Здраве от 3500 на 3200

Намалено Здраве на джипа от 1500 на 1200

Радио кула


Радио кулата ни се струва малко по-силна отколкото трябва през изминалия Сезон и, за да балансираме използването й на бойното поле, леко намаляваме времетраенето й.


Намалено времетраене от 25 на 20
Скачащи мини


Скачащите мини са още една картичка, която не беше популярна сред играчите. За да променим това, увеличаваме пораженията й и щетите й по превоз в зона.


Увеличени поражения от 900 на 1100

Увеличени щети по превоз в зона от 1800 на 2000
Ветеранската версия на всички картички, които са претърпели промени, ще бъде актуализирана.


Готови ли сте за битка, Генерали?


17 views0 comments

Recent Posts

See All