• Simutronics Corp.

Sosește sezonul 33 !Bine ați revenit generali! Acest video marchează începutul sezonului 33 din Siege:World War II! Felicitări pentru munca bună a tuturor jucătorilor care au atins prestigiosul rang de Guardian III și mai sus! Premiile vă așteaptă! Clasamentele au fost resetate și este din nou timpul pentru bătălii!


Toate operațiunile au fost resetate în acest sezon și am schimbat locul unora dintre ele pentru a le face mai variate și mai interesante ca alegeri în joc. Donează puncte pentru Operațiuni pentru a le îmbunătăți și a da totul pe câmpul de luptă!


În acest sezon introducem modificări în Prelungiri. Jocurile care se termină la egalitate în cele 4 minute vor intra în continuare în prelungiri, dar începând cu acest sezon, rata de recuperare a proviziilor va fi dublă în prelungirile de 1 minut.


De asemenea, introducem un nou ordin numit Putere militară. Acest ordin va fi dat jucătorilor din Top 3 în punctele contribuite la Conflictul Națiunilor din toate țările.


În acest sezon, vă oferim și un nou mod de joc - 2vs2. Jucătorii vor putea să formeze echipe de 2 și să joace împreună pe un câmp de luptă dinamic și provocator. Alăturați-vă bătăliilor 2v2 și adaptați rapid stilurile de joc cu colegii dvs. de echipă, creați noi strategii și așteptați-vă la mai multe completări la acest nou model de joc.MODIFICĂRI


Atac de artilerie Atacul de artilerie a iesit din lumina reflectoarelor. Și pentru a face cartea și mai utilă în luptă, îi creștem daunele aduse clădirilor, daunele, înfrângerile, precum și daunele de transport.


Daunele clădirii au fost crescute de la 1000 la 1200

înfrângerile au crescut de la 700 la 1000

Daunele de transport crescute de la 1000 la 1200


Tanc cu flăcări


Performanța Tancului cu flăcări pe câmpul de luptă nu a fost foarte impresionantă în ultimele sezoane și, pentru a remedia acest lucru, creștem 3 dintre statisticile cărții - Daune de ardere a clădirii, Daune de ardere și Daune de ardere ale vehiculului .

Daunele de ardere a clădirii au crescut de la 800 la 1200

Daunele de ardere au crescut de la 240 la 300

Daunele de ardere ale vehiculului au crescut de la 120 la 200Aruncător de flăcări Precum Tancul Aruncător de Flăcări, Aruncătorul de Flăcări nu a fost o alegere populară pentru jucători. Pentru a schimba puțin lucrurile în noul sezon, îi creștem daunele clădirii, daunele zonei și daunele de transport.


Daunele clădirii au fost mărite de la 450 la 500

Daunele crescute în zonă de la 250 la 300

Daunele de transport au fost mărite de la 25 la 40
Operator Radio Operatorul radio a fost cu siguranță una dintre cele mai folosite cărți în timpul sezonului 32, pentru a o face mai echilibrată pe câmpul de luptă, reducem puțin viața și transportului.


Viață redusă de la 3500 la 3200

Viața transportului a fost redusă de la 1500 la 1200
Turn radio Turnul Radio s-a simțit puțin mai puternic decât ar trebui să fie în sezonul trecut și, pentru a echilibra utilizarea sa pe câmpul de luptă, îi reducem puțin durata.


Durată redusă de la 25 la 20Mine explozive Minele explozive este o altă carte care nu a fost populară printre jucători. Pentru a schimba acest lucru, îi creștem daunele și daunele transportate în zonă.


Daunele au crescut de la 900 la 1100

Daunele de transport crescute în zonă de la 1800 la 2000
Versiunile Veteran ale cărților care au suferit modificări vor fi ajustate corespunzător.


Sunteți gata de luptă, generali?28 views0 comments

Recent Posts

See All