• Simutronics Corp.

Пристигнаха Ветеранските картички!
Какво представляват Ветеранските картички и как работят?


Новите Ветерански карти са специализирани в различни аспекти и имат по-добри показатели от нормалните версии. Играчите ще имат шанс да ги отключат, ако са подобрили нормалните версии на своите картички до 15-о ниво. Играчите обаче няма да могат да включат едновременно Нормална и Ветеранска версия на една и съща карта в тестето си. Това ще създаде условия за разнообразен геймплей с тестета, които съдържат или Нормални, или Ветерански карти.


Кои Ветерански картички ще бъдат качени с настоящата нова версия?

Настоящата нова версия ще представи първите 5 Ветерански карти:

  • Контейнер с амуниции - Ветеранската версия е с повишено здраве и времетраене, а също така и с по-голям бонус към пораженията и радиус на действие.

  • Медик - При Ветеранския Медик на бойното поле се появяват 3 единици за разлика от 2, които са при Нормалната версия. Здравето им, също така, е повишено.

  • Щурм - Ветеранската версия е с по-дълго времетраене и значително по-добър бонус към скоростта, който дава.

  • Минометчик - Ветеранският Минометчик е с 2 секунди скорост на атаката за разлика от Нормалния, който е 3 секунди, а също така и с увеличени поражения върху сгради.

  • Бял фосфор - Ветеранската версия е с увеличени огнени поражения, увеличени огнени поражения върху сгради и увеличени огнени поражения върху превозни средства. На всичкото отгоре е и с удължено времетраенето на огнените поражения.


Готови ли сте за нови битки?

25 views0 comments

Recent Posts

See All