• Simutronics Corp.

Какво представляват съюзните войни?Съюзната война е повтарящо се събитие, при което два съюза се състезават един срещу друг. Играчите от всеки съюз събират медали, като водят стандартни битки. Всеки медал се добавя към текущия резултат от войната на съюза. Двубоите остават такива, каквито са - играчите ще бъдат изправени пред произволни врагове, а не конкретно играчи от противниковия съюз. Съюзът победител ще получи награда в края на войната, така че съберете силите си и се подгответе за битка!


Изисквания за участие:

  • Необходимо е да участваш в съюз

  • В съюза трябва да има повече от един член

  • Необходимо е да участваш в съюз преди началото на войната, за да получиш награда накрая, в случай че твоят съюз победи. Необходимо е да останеш в съюза до края на войната. Ако напуснеш съюза по време на войната, или след намиране на опонент, ще загубиш правото си за получаване на награда. Ако се присъединиш към съюз по време на войната, медалите ти няма да бъдат зачетени като принос към текущата война.


*Ако поради някаква причина искаш да смениш съюза си, те съветваме да го направиш по време на Етап 3 на войната, за да не загубиш правото си да получиш награди. *


Каква е механиката?


Съюзите биват поставяни в ситуация на война в случайни дни. Няма график, който определя кога твоят съюз ще воюва. Всички съюзи обаче ще провеждат еднакъв брой войни за определен период от време. Бъди подготвен във всеки момент, защото е време за война. Никой не е в безопасност!


Войната има 3 етапа:

Етап 1 - Подготовка


През този етап съюзът ти ще бъде конфронтиран с друг подходящ съюз. Всеки играч ще може да разбере кой е противниковият съюз и колко време остава за подготовка. Етапът на подготовка е с продължителност 24 часа.


Етап 2 - Война


През този етап играчи от съюзите трябва да съберат колкото може повече медали. Това се случва чрез битки с произволни играчи при стандартен режим на двубои. Няма промени в определянето на противник в двубоите в условия на война. Войната продължава 24 часа.


Етап 3 - Награди


След изтичане на 24-те часа на войната, съюзът, спечелил повече медали, печели. Играчите, които имат принос във войната, ще получат War Winner Box. Съдържанието на War Winner Box се определя според текущия ранг. Играчите разполагат с 24 часа, за да вземат наградата си.

При равен резултат не се излъчва победител и двата съюза остават без награда след войната.


Важно: Съюзите биват поставяни в ситуация на война в случайни дни. Няма график, който определя кога твоят съюз ще воюва.


Зимата си отива, но войната тепърва започва! Бъди готов, защото твоят съюз има нужда от ТЕБ!


44 views0 comments

Recent Posts

See All